Kako ravnati v primeru prometne nesreče?

Kako ravnati v primeru prometne nesreče?

Prijava škode SEAT - prometna nesreča

Popravilo poškodovanih vozil Seat

Prijava škode: na cesti se lahko hitro znajdemo v neprijetni situaciji, ko pride do neželenega trka ali prometne nesreče. Izjemno pomembno je, da tudi v tem primeru ohranite mirno kri. Če pride do prometne nesreče je bistveno, da ustavite vozilo ter vključite varnostne utripalke, vozilo pa primerno označite in zavarujete z varnostnim trikotnikom.

Na prvem mestu je varnost vas in ostalih udeležencev, zato nudite osnovno prvo pomoč v primeru, da je potrebna. Nato pokličite policijo, če so v prometni nesreči telesno poškodovane osebe.

Prijava škode

Popravilo poškodovanih vozil Seat
Popravilo poškodovanih vozil Seat

Prometna nesreča, kaj sedaj?

V primeru manjše materialne škode ni potrebno klicati policije. V vsakem primeru pa si izmenjajte podatke z vsemi udeleženci trka ali prometne nesreče za nadaljnjo uveljavljanje povračila škode na zavarovalnici. Nato izpolnite evropsko poročilo o prometni nesreči, ki vam omogoča hitrejše urejanje odškodninskih zahtevkov za razbita vozila.

Če je vaše vozilo poškodovano v Sloveniji, poskrbimo za brezplačen prevoz vozila do vašega izbranega pooblaščenega servisa Seat v Ljubljani ali Mariboru, kjer bomo opravili prijavo škode in popravili vaše vozilo.

Čimprej pokličite asistenco Seat, ki vam bodo zagotovil avtovleko in popravilo poškodovanega vozila. Na kraju nesreče si pridobite kar čim več dokazov, zato je priporočljivo da kraj nesreče tudi fotografirate. S soudeleženci si izmenjajte vse pomembne podatke: ime in priimek, naslov, številka prometnega dovoljenja, številka registrske tablice, model in barva vozila, številka zavarovalne police, naziv zavarovalnice.

Poškodovano vozilo Seat

Čimprej pokličite kontaktni center Asistenca Porsche Slovenija – Seat, kjer vam bodo pomagali rešiti celotno situacijo in poskrbeli za vaše poškodovano vozilo.

Prijava škode

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek.

Kako prijavim škodo?

Pokličete nas na telefonsko številko 041 392 204 ter se dogovorite za termin ali pa izpolnite spletni obrazec za prijavo škode.

Vse ostalo uredimo mi: ocenimo škodo ter popravimo vaše vozilo. Med drugim poskrbimo tudi za ostale formalnosti ter na zavarovalnico vložimo odškodninski zahtevek. V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo, ki ustreza vašim zavarovalnim pogojem, vaše vozilo Seat pa bo v kar najkrajšem času popravljeno.

Popravilo karamboliranih vozil Seat

V poslovalnicah Porsche Inter Auto imamo dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil Seat. Pri prijavi poškodovanih vozil vam pomagamo izpolniti vse potrebne formalnosti pri procesu prijava škode.

Pri tem želimo strankam prihraniti čas, ki je potreben za uveljavitev škode na vašem vozilu. Pri popravilu vašega vozila vam zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo.

Uradni pogodbeni servis

SAVA, TRIGLAV, PORSCHE, ALLIANZ, GENERALI

 • Prijava škode
 • Cenitev škode – cenilno mesto
 • Popravilo vozila Seat
   

Ker smo uradni pogodbeni servis za zavarovalnice TRIGLAV, SAVA, ALLIANZ, GENERALI ter PORSCHE, lahko pri nas hitro in preprosto prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Vse na enem mestu!

Popravilo vozil Seat

Karoserija in lak

 • Najnovejša oprema
 • Karoserijska in ličarska dela
 • Originalni deli Seat
 • Ureditev celotnega postopka
 • 24-mesečno jamstvo za delo in nadomestne dele
   

Če se le zgodi neprijetnost na cesti in vaše vozilo dobi kakšno prasko ali izboklino ter se na ta način poškoduje karoserija in lak, se obrnite na pooblaščeni servis Seat oziroma na najbližjo poslovalnico Porsche Inter Auto v Ljubljani ali Mariboru, kjer si bomo natančno ogledali vašo poškodbo ter vam brezhibno popravili vaše poškodovano vozilo Seat.

Na ta način bo vaše vozilo ostalo optimalno zaščiteno, z rednim poliranjem in konzerviranjem pa bo lak vašega vozila ostal kot nov. Praske na karoseriji lahko posledično povzročijo tudi korozijo, kar ima lahko uničujoč učinek.

Predno avto začne rjaveti se tako nujno obrnite na izbrani Porsche Inter Auto - Seat pooblaščeni servis. Odlično izurjeni sodelavci bodo poskrbeli, da bo s posebnim orodjem in pravilno tehniko vaše vozilo brezhibno popravljeno.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA