Servis zavor Seat

Vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je menjava zavornih ploščic in diskov zelo pomembna.

Menjava zavor je narejena po navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju, kot so bile ob samem nakupu vozila. Uporabljamo namreč izključno visoko kvaliteten material.

Menjava zavor Seat

  • Original zavorne obloge ali
  • Original zavorni koluti
  • Vključeno delo vgradnje
  • 2-letno jamstvo na originalne dele in delo
  • Asistenca Porsche Slovenija


Vsakič ko zaviramo se zavorni sistem obrablja, zato je pomembno, da jih za optimalno varnost v prometu redno menjamo.

Kdaj opraviti servis zavor je odvisno od tega, kako hitro se zavore obrabijo, na kar vplivata število prevoženih kilometrov in način vožnje.

Rezervacija servisnega termina

Ugodna ponudba za servis

Pogosta vprašanja

Še niste prepričani ali je to za vas?

Preverite odgovore na najpogostejša vprašanja, ki so jih nam zastavile naše stranke.

Na koliko km menjava zavornih ploščic?

Zavorne ploščice se različno obrabljajo - odvisno je od kilometrine, stila vožnje in cest, po katerih vozite. Pregled zavor je priporočljiv vsako leto v izogib slabšemu delovanju ali odpovedi.

Ali dobim originalne zavore na servisu Volkswagen?

Kot pooblaščeni serviser za vaše vozilo imate na voljo menjavo popolnoma originalnih zavor in cenovno ugodnejših (a enako kvalitetnih) Economy zavor. Vaša varnost nam je na prvem mestu.

Kje je najboljši servis zavor?

Predlagamo vam, da se odločite za pooblaščeni servis Seat v poslovalnicah Porsche Inter Auto, kjer najbolje poznajo vaše vozilo Seat.

Prednosti pooblaščenega servisa pri Porsche Inter Auto so neskončne: vgradijo vam izključno originalne nadomestne dele, ki omogočajo popolno prileganje, na dele in delo pa dobite še 2-letno garancijo.

Pooblaščeni servis Seat vam ponuja najkvalitetnejše storitve ter prvovrstno strokovnost, ki bo poskrbela, da bo vaš jekleni konjiček v brezhibnem stanju.

Obiščite nas v eni izmed 2 poslovalnic v Sloveniji: pri Porsche Verovškova ali Porsche Ptujska cesta.

 

Kaj je vključeno v menjavo zavor?

Celotna storitev. To pomeni, da vaše obstoječe zavore pregledamo in jih preizkusimo, po potrebi zamenjamo. Naša storitev je popolna in po menjavi zavor pri nas se boste s servisa odpeljali z avtom, ki ima zavore kot nov kupljen avto.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA