Zakaj se opravljajo Seat servisni pregledi?

Zakaj se opravljajo Seat servisni pregledi?

 

Seat servisni pregled

Pooblaščeni servis Seat

SEAT servisni pregled: kot ljudje skrbimo za ohranjanje svojega zdravja, je potrebno tudi redno vzdrževanje vozila za njegovo dolgo življenjsko dobo in ohranjanje vrednosti. Nenazadnje pa si vsak voznik želi imeti avtomobil, ki je nenehno v optimalni formi. Ker si vaše vozilo zasluži le najboljše, mu redno privoščite SEAT servisni pregled, ki bo tako omogočal njegovo zanesljivo in varno delovanje.

Volkswagen servisni pregled torej pomeni pregled ključnih delov vozila, ocena njihovega stanja in strokovno mnenje o stanju vozila. Preventivni pregled vozila vam lahko v primeru skrite napake pravočasno prepreči možne okvare ter nenazadnje dodatne stroške.

Za brezhibno stanje vašega Seata vam zagotavljamo profesionalen servisni pregled vozila, ki vključuje natančen pregled stanja vašega jeklenega konjička. Za vas se pregledajo kolesa, zavore, brisalci, svetlobna telesa in njihovo delovanje, karoserija ter vse tekočine.

Brezplačni servisni pregled novega vozila

Po nakupu novega vozila Seat v poslovalnici Porsche Inter Auto, vas pri 10.000 km ali 6 mesecih povabimo na brezplačni servisni pregled, ki vključuje pregled najpomembnejših sklopov vozila.

Servisni pregled SEAT
Servisni pregled SEAT

SEAT SERVIS

Servisni intervali SEAT

Poleg servisnih pregledov pa je za dejansko vzdrževanje vozila potrebna redna menjava olja SEAT, ki se jo opravlja po priporočilih proizvajalca, to je nekje na vsakih 15.000 kilometrov.

Motorno olje v vašem vozilu je namreč življenjska tekočina vsakega motorja, ki se s časom umaže ter izgubi sposobnost učinkovitega podmazovanja. Premalo olja, prestaro olje ali napačno motorno olje lahko tako poškoduje motor, posledično pa vam povzroči velike dodatne stroške.

Poleg tega je nekje med 100 in 200 tisoč kilometri potreben veliki servis SEAT. Natančen servisni interval pa najdete naveden tudi v vaši servisni knjižici.

Veliki servis je izjemno pomemben servis, ki vključuje menjavo zobatega jermena. Zobati jermen je namreč izpostavljen ogromnim naporom, zato ga je s časom potrebno zamenjati.

V primeru, da odlašamo z zamenjavo in se zobati jermen pretrga ali zdrsne iz napenjalnikov, lahko pride do hudih poškodb motorja, v najslabšem primeru celo do popolne okvare motorja.

Seat servis

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Seat!
Alhambra Cordoba Leon
Alfea Cordoba Vario Mii
Arona Exeo Tarraco
Ateca Ibiza Toledo
Menjava olja Seat
Menjava olja Seat

Pooblaščeni servis SEAT

Pooblaščeni servis SEAT vam tako omogoča profesionalne in kvalitetne storitve, ki bodo ohranjali vaše vozilo v vrhunski formi. Pooblaščeni servis je namreč nenehno povezan z matično tovarno, kar omogoča strokovno razrešitev tudi najzahtevnejših popravil.

Serviserji so poleg tega deležni še neprestanega izobraževanja, zagotovljena pa jim je tudi najnovejša in najkakovostnejša oprema. Seat avtoservis vam tako zagotavlja hitro odzivnost in kvalitetne storitve, saj je strankino zaupanje vedno na prvem mestu.

Redni servis Seat
Redni servis Seat

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - KONTAKT

Porsche Inter Auto

Servis SEAT - Porsche Verovškova

 

 

 

Servis Seat - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA