Kaj vse vključuje Seat servis?

Kaj vse vključuje Seat servis?

SEAT servis

Pooblaščeni servis Seat

Seat servis: V Ljubljani in Mariboru lahko svojega Seata zapeljete na kar 2 vrhunska pooblaščena servisa, kjer bodo zanj odlično poskrbeli. Vsak avtomobil namreč potrebuje redno in kvalitetno vzdrževanje za čim daljšo življenjsko dobo, ohranjanje vrednosti vozila ter nenazadnje za varno vožnjo v kateri lahko maksimalno uživate.

Na pooblaščenem servisu Seat vam ponujamo samo najboljše za vas in vaše vozilo - celovite storitve, ki vam omogočajo brezskrben užitek na vsaki poti.

Poleg tega vam zagotovimo izključno originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Na ta način vaš Seat ostane originalen, ohrani svojo vrednost ter vam še naprej zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo.

Rezervirajte svoj servisni termin!

Ugodna ponudba za servis

Seat servis
Seat servis

SEAT SERVIS

Ugodne servisne storitve

 • Seat mali servis - menjava motornega olja
 • Seat veliki servis - menjava zobatega jermena
 • Seat menjava amortizerjev - blažilnikov
 • Seat menjava zavornih ploščic - menjava zavor


Mali servis z menjavo olja vsako leto oziroma vsaki dve leti poskrbi (long life servisni interval), da je vaš Seat vedno v optimalni formi.

Nasprotno pa je veliki servis večji poseg, ki vključuje menjavo zobatega jermena.

Ponujamo vam še menjavo amortizerjev in servis zavor za maksimalno varnost na cesti.

Seat servis

Preverite ponudbo servisnih paketov za vozila Seat!
Alhambra Cordoba Leon
Alfea Cordoba Vario Mii
Arona Exeo Tarraco
Ateca Ibiza Toledo

Kaj vse se zamenja pri malem servisu?

 • Profesionalno motorno olje
 • Originalni oljni filter
 • Tesnilni obročki
   

Na prvem mestu se pri malem servisu opravi menjava olja in oljnega filtra. Poleg motornega olja se tako zamenja še oljni filter, ki je bistven za ohranjanje čistega motornega olja ter zagotavljanje njegove daljše življenjske dobe.

Oljni filter se menja istočasno kot olje, ker se v njem naberejo saje, kovinski delci in prah. Poleg servisa se opravi še diagnostika, ki opozori na morebitne težave. 

Kako poteka menjava olja?

Mali servis se opravi v razmeroma hitrem času, v 60 minutah.

Serviser najprej odstrani čep ter pusti, da staro motorno olje odteče. Potem zamenja oljni filter in dolije novo profesionalno olje. Ko je vozilo na tleh, se z merilno palico ponovno preveri nivo novega olja in po potrebi dopolni do označene vrednosti.

Menjava olja na koliko kilometrov?

Menjava olja in oljnega filtra

Redni servis Seat je nujno potreben vsako leto oziroma nekje na vsakih 15.000 kilometrov, saj motorno olje izgubi svoje prvotne lastnosti, posledično pa slabše podmazuje mehanske dele motorja.

Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti.

Če olja ne zamenjamo pravočasno lahko zaradi slabega podmazovanja povzroči hude poškodbe motorja, kar pa pomeni na koncu tudi višje stroške. Redno menjavanje olja in oljnega filtra je tako bistvenega pomena za optimalno delovanje, dolgo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vašega vozila Seat.

Menjava olja
Menjava olja

Kako poteka veliki servis Seat?

Pooblaščeni servis Seat

 • Originalni komplet zobatega jermena
 • Originalna črpalka hladilne tekočine
 • Originalni filtri, svečke, motorno olje
   

Veliki servis Seat je izredno pomemben servis avta, saj se vsi deli vozila s časom obrabijo, med njimi tudi zobati jermen, ki je zelo pomemben del motorja.

Zaradi močnih naporov in neprestane uporabe, se lahko v primeru prepozne menjave le-ta pretrga, kar lahko povzroči veliko dodatne škode: uničenje ventilov ali bata.

Menjava zobatega je zahtevno in obsežno popravilo, zato ga zaupajte usposobljenim serviserjem! Najprej bo strokovnjak opravil servisni pregled in določil vse potrebno za zamenjavo, nato bo zamenjal zobati jermen, črpalko hladilne tekočine in nazadnje še garnituro zobatega jermena.

V izogib dodatnim stroškom poskrbite za pravočasno menjavo zobatega jermena in se pravočasno odpravite na Seat servis.

Vaš servisni interval je zapisan v servisni knjižici vozila, sicer pa to nastopi nekje na vsakih 100.000 kilometrov oziroma na približno vsakih 5 do 8 let.

Veliki servis Seat
Veliki servis Seat

Hitri servis Seat

Za vas opravljamo hitre storitve, da boste kar se da hitro spet nazaj na cesti. V primeru manjših napak ali poškodb se torej napotite na hitri servis avta, kjer bomo hitro in sproti odpravili vse napake ter na ta način podaljšali življenjsko dobo vozila.

Hitre storitve, ki jih opravljamo:

 • menjava olja
 • redni servis
 • servis zavor 
 • prazen akumulator
 • popravilo izpušnih cevi
 • vulkanizerska dela

Ugoden Seat servis

Varčevalni paketi Vedno vredno

Za vse stranke z vozili Seat, starejšimi od 4 let, smo pripravili še ugodnejše varčevalne pakete Vedno Vredno, ki omogočajo kar nekaj prihranka pri servisiranju vozil.

S koriščenjem varčevalnih paketov boste veliko privarčevali pri prav vsakem servisu, ohranili boste tudi garancijo in vrednost vozila, prav tako pa boste z rednimi servisi podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Varčevalne pakete ponujamo tako za servise kot tudi za popravila določenih sklopov.

Dodatni prednosti vzdrževanja vašega vozila na pooblaščenem servisu SEAT s paketi Vedno vredno sta še: 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele in delo ter brezplačna Asistenca SEAT. (1)

Seat servis
Seat servis

Pooblaščeni servis Seat - prednosti

 • 2-letna garancija na vgrajene originalne dele
 • 2-letna garancija na opravljeno delo
 • originalni deli - popolno prileganje
 • postopki servisiranja na najvišjem nivoju
 • redno izobraževanje kadra
 • povezava z matično tovarno
 • Asistenca Porsche Slovenija - SEAT
   

Na pooblaščenem servisu vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Pooblaščeni servis vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila.

Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti.

Obiščite nas in se o kakovosti storitev prepričajte na lastne oči!

Originalni nadomestni deli

Pooblaščeni servis Seat

Ker je vaš Seat original, sestavljen iz ogromno originalnih delov, je bistveno, da tudi v prihodnosti izbirate varne, kakovostne in originalne nadomestne dele, ki se popolnoma prilegajo vašemu vozilu Seat.

Le-ti mu omogočajo tudi po popravilu varno in udobno vožnjo, vaš Seat pa bo ohranjal svojo vrednost, saj bo ostal 100% originalen.

Odpeljite se torej na pooblaščeni servis SEAT, ki vam zagotovi izključno originalne nadomestne dele s popolnim ujemanjem. 
 

Pooblaščeni servis Seat
Pooblaščeni servis Seat

Asistenca Porsche Slovenija - SEAT

Z rednim servisiranjem vašega vozila na pooblaščenem servisu SEAT se vam podaljšuje tudi članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - Seat, ki skrbi za vašo brezskrbnost, ko ste na cesti.

V primeru kakršnekoli okvare ali prometne nesreče smo tu za vas - zagotovimo vam vleko vozila do najbližjega pooblaščenega servisa ter popravilo vašega vozila, da boste kaj kmalu spet varno na cesti.

Popravilo poškodovanih vozil
Popravilo poškodovanih vozil

POOBLAŠČENI SERVIS SEAT - KONTAKT

Porsche Inter Auto

Servis SEAT - Porsche Verovškova

 

 

 

Servis Seat - Porsche Ptujska cesta

 

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA